Deze pagina kun je gebruiken voor vraag en aanbod van artikelen, plantjes, zaaigoed of andere 'tuingerelateerde' zaken. Je dient hierbij ook een e-mailadres in te vullen; dit is enkel zichtbaar voor de webmaster.  Het wordt dus niet gepubliceerd op de website of ergens opgeslagen.

Vermeld in je bericht wel duidelijk je naam en je perceelnummer, zodat belangstellenden je kunnen vinden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Leo Rademakers
19 dagen geleden

Zoals je ziet: deze vraag- en aanbodpagina kan gewoon actueel zijn en daardoor ook echt nuttig! Als er tenminste af en toe 'posts' op geplaatst worden...

Leo Rademakers
19 dagen geleden

Wij hebben op dit moment een twintigtal pvc-buizen (lengte tussen 2 en 4 meter) over, en een aantal metalen en plastic grondbuisjes om ze mee vast te zetten. Deze kunnen worden gebruikt om netten te spannen over bessenstruiken etc. Als je belangstelling hebt, laat het ons weten. Tuin i4. Leo

Mimi
19 dagen geleden

Hoi Leo,
Ik heb interesse. Ik zit op tuin F4. Hoe kan ik je contacten? Grt Mimi

Marloes
6 maanden geleden

Hallo, Ik ben Marloes en trotse tuinier op tuintje 12C. Ik vroeg mij af of er iemand is die een stekje heeft van een Kiwibes? Groetjes!

frank versteegh
9 maanden geleden

hallo,ik zit op d3 en d4 en had een oproep gedaan voor een rode kruisbes.deze heb ik inmiddels gekregen van ans van ham,daarvoor wil ik haar hierbij bedanken.

Leo / Cyril
9 maanden geleden

De nieuwe ‘bewoner’ van tuin i6 vond in de schuur daar twee mooie paren laarzen die hem niet passen: een paar maat 46/47 en een paar maat 37. Als je belangstelling hebt, meld je dan bij Cyril aldaar.